Overview

Location:

​Romford Essex RM3

Type of Conversion:

Ground Floor, Side and Rear Extension

Duration of Build:

12 weeks

Background:

Living with two teenagers and two dogs, our client was in desperate need of more space. The original kitchen was small and narrow, resulting in a consistent cramped feeling for a bustling family.

The key consideration when building this extension was our clients’ need for both open space and natural light. And with two large family dogs running around, the extra space was definitely needed!

Result

The finished build truly created an abundance of space that the property had never seen before. The open-plan kitchen area, dining room table and chairs, lounge area and double giant skylights alone make this a magnificent extension to anyone’s home. But it doesn’t stop there…

To make life easier with the family pets, we worked with the architect to maximise on the available space and include a utility room, which even had its own outside access from the side of the house.

If you like what you see why not

Request a free quote

If you like what you see why not

Request a free quote

If you like what you see why not

Request a free quote

If you like what you see why not

Request a free quote

If you like what you see why not

Request a free quote

If you like what you see why not

Request a free quote

If you like what you see why not

Request a free quote

If you like what you see why not

Request a free quote

If you like what you see why not

Request a free quote